Újabb lehetőségek

2008 – Testnevelési Főiskola Továbbképző Intézet – Sportoktatói oklevelet szereztem.

2008 – SZOMBAT ESTI LÁZ – 3. széria
Iringó felkérésére a Stohl Andrással táncolt Rumba koreográfiát készítettem, (nagy büszkeségemre ekkor kapták a legtöbb dicséretet a műsorban)

2008 – Táncoltam az Operabál nyitótáncában, amivel régi álmom (és édesanyámé) vált valóra. Majd 2009-ben ismét meghívtak.


2008
– ÚJABB NAGY VÁLTÁSOK
Átigazoltam a DanceStation Egyesületbe.
5 év kihagyás után új táncpartneremmel, Beregszászi Rékával elkezdtük a felkészülést a versenyzésre, a Profi Latin Magyar-Bajnok Németh Péter segédletével.


2009
SAJÁT RENDEZÉSŰ, JUBILEUMI TÁNCGÁLÁM
A 25. születésnapomat, és pályám 15. évfordulóját ünnepelendő 2 órás táncos műsorral leptem meg szülővárosomat. Óriási örömömre a rendezvény teltházas lett.
A hatalmas sikerben azon táncosok is szerepet játszottak, akikkel sokat dolgoztunk együtt az elmúlt évek alatt.

2009BAILAR AEROBIK


Megkeresett Horváth Gréta aerobik prezenter a Bailar-Aerobik ötletével, mely az Aerobik és a társastánc ötvözésével egy új mozgásformát hoz létre. A sikeres edzésforma gyakorlásához 2 műsoros DVD-t készítettünk, számos tanfolyamon képeztünk tanárokat, illetve jónéhány egészségnapon és fitnesz kongresszuson mozgattunk meg tömegeket.

Grétával sok táncos fellépésünk is volt és még – jóbarátom – Nemesvári Norbert egyik zenei videóklippjében is együtt táncoltunk. (itt)