Új utak

2009 – FENYŐ MIKLÓS MÖGÖTT
Tagja lettem Fenyő Miklós tánckarának. Azóta is számos fellépésen és nagykoncerten volt és van szerencsém Jampi Angyalként erősíteni a Rock  and Roll  életérzést.

2010 – Összejöttem a legcsodálatosabb nővel aki csak él a világban. Akihez jó hazajönni, mert egy nagyra nőtt, kedves, bájos kiscica, aki azóta is támogat, és aki emellett maga a Mount Everest, amit mindennap meg kell mászni, és akinek szívből dorombolok esténként. 🙂

2011 – Továbbfejlesztem Salsa tudásomat Ladányi Zoltán (Royal Salsa) segítségével.

2011 – Az Országos Latintánc Bajnokságon elért döntős helyezésünk után Rékával úgy döntöttünk, abbahagyjuk a közös versenyzést.

2012 – ÉS VÁLTOZÁSOK – ÚJRA
Új táncpartneremmel, Füle Krisztinával újult erővel kezdtünk neki a versenyszezonra való felkészülésnek, edzőnkkel, Vas Zsolttal.

2012Az első ceremóniamesteri felkérésem.

2013 – SZOMBAT ESTI LÁZ – 4. széria már a képernyőn is!
Ezúttal a műsorkészítők kértek fel, egyenesen a hat profi táncos egyikének. Celeb táncpartnerem Dundika volt. Bár a 2. adásban elbúcsúztunk a műsortól, mégis csupa jó emlékkel távoztam. Remek embereket ismertem meg és mindig örömmel emlékszem majd vissza arra az estére, mikor élő adásban tortával köszöntöttek szülinapomon.

2013-tól – Esküvői táncok és szalagavatók

2016 vége – Versenyzős karrierem felfüggesztése

 


 

Mészáros Máté
Esküvő koreográfus
Ceremóniamester
Tánctanár

+36 20 446 9085